Contact4M – Mějte přehled o svých zákaznících

Nejste spokojeni s tím jak ve Vaší firmě evidujete zákazníky? Stává se Vám že nemáte přehled, kterému zákazníkovi jste už poslali novou nabídku? Chcete skoncovat s nepohodlnou a chybovou evidencí klientů v Excelu? Pokud ano, může být pro Vás aplikace Contact4M řešením.

Contact4M je aplikace pro řízení procesů malých a středních firem. Contact4M je místo, kde můžete spravovat své firemní kontakty jako zákazníky, klienty nebo business partnery. Vaše kontaktní karty jsou stále k dispozici všem členům Vašeho týmu. Contact4M Vám umožňuje kontakty přehledně organizovat na panelech, tak že vždy víte, v jakém stavu se Vaši zákazníci nacházejí.

Rozšiřitelnost

Základní varianta aplikace Contact4M umožňuje jednoduchou evidenci vašich zákazníků a řízení jejich aktuálních stavů pomocí přehledových panelů. Každá firma má svůj specifický proces a požadavky na řízení zákazníků. V aplikaci Contact4M jsme s tímto počítali a aplikace je připravena na individuální změny a rozšíření podle Vašich potřeb.

Obrázek zákaznické karty

Vizualizace

Základem dobré aplikace je přehlednost. Jedním z cílů aplikace Contact4M je co nejlepší vizualizace Vašeho podnikání. Chceme dát našim zákazníkům nástroj, kterým jim umožní zobrazit souhrnný stav projektů nebo zakázek na jedné obrazovce. Za tímto účelem jsme do aplikace Contact4M přidali přehledové panely, které ukazují v jakém stavu se jednotlivý zákazník nachází. Vy sami nejlépe víte, jakým procesem Vaši zákazníci prochází a proto si strukturu nástěnky v Contact4M nastavujete sami a můžete ji kdykoli změnit.

Panel

Kam dál

Pokud si myslíte, že by Vám aplikace Contact4M mohla pomoct v řízení vašeho podnikání, podívejte se prosím na stránky produktu www.Contact4M.cz Pokud se zaregistrujete pomocí kontaktního formuláře, budeme Vás průběžně informovat o spuštění aplikace a jejích nových vlastnostech. Máte-li zájem o další informace o software pro řízení firem, pokračujte na naše webové stránky www.fiftyforms.com