Komu jsou FiftyForms produkty určeny

Jste firma orientovaná na koncové zákazníky? Neodpovídá Váš software pro řízení firmy Vašim potřebám? Řídíte stav Vašich zákazníků a zakázek prostřednictvím e-mailu a excelových tabulek? Zkusili jste nasadit složitý CRM systém, který nepokrývá Vaše potřeby? Pokud jste na některé z otázek odpověděli kladně, pak Vám naše řešení může pomoct.

Aplikace na míru za cenu krabicového software

Připravujeme softwarovou platformu pro podporu firemních procesů. Budeme nabízet sadu jednoduchých online aplikací, které pokryjí běžnou firemní agendu, jako je správa zákazníků, řízení zakázek, řízení zaměstnanců či organizace majetku.

Chceme dát malým a středním firmám možnost získat aplikace upravené na míru jejich potřebám tak, jak si to mohou dovolit firmy s velkým rozpočtem. Naše platforma umožní dělat změny a rozšíření aplikace rychle a levně. Chceme, aby pořízení software znamenalo skutečně přínos, který okamžitě ovlivní prosperitu a rozvoj firmy.

Online a mobilní

Business prostředí se rychle rozvíjí a často vyžaduje okamžité sdílení dat mezi Vašimi zaměstnanci, proto naše aplikace vyvíjíme primárně pro online použití a přístupné z mobilních telefonů a tabletů.

Co chceme

Chceme Vám dát software, který Vám umožní být efektivnější ve Vašem podnikání, omezit množství manuálních a opakujících se úkonů a zvládnout více zakázek. Chceme, abyste platili jen za funkce, které skutečně používáte, a chceme Vám dodávat nová rozšíření bez prodlení, abyste mohli ihned vyhodnotit jejich prospěšnost.

Kam dál

Pokud Vás náš koncept zaujal, můžete získat další informace na našem webu www.fiftyforms.com V případě, že máte zájem o naše služby, vyplňte prosím náš kontaktní formulář a my se Vám ozveme.